Mijn naam is Yolanda van der Valk en ik ben 39 jaar. Ik ben de vrouw van Thijs van der Valk, een van de leden van het Klimteam van KILI4SEIN Omdat het zo een gaaf Initiatief is help ik graag! Ik help met regelen van de zaken welke vooraf, tijdens en achteraf van de beklimming geregeld moeten worden. Zoals notuleren bij vergaderingen, regelen van sponsoren etc. Ik sta het klimteam bij waar ik maar kan.

Ieder kind zou de mogelijkheid moeten hebben om in een speeltuin of op speeltoestellen te kunnen spelen. Helaas hebben veel kinderen met epilepsie die mogelijkheid niet, omdat zij zich lelijk kunnen verwonden als zij tijdens het spelen een aanval krijgen. Gelukkig kunnen speeltuinen wel zo gebouwd worden dat deze voldoende veilig zijn voor kinderen met epilepsie. Via Menno en Corinta hoorde ik van het voornemen om de Kilimanjaro te gaan beklimmen en het daaraan gekoppelde streven om een dergelijke speeltuin te realiseren voor SEIN, waarbij zij mij ook gevraagd hebben of ik daaraan mee wilde doen.  Het idee van het beklimmen van zo’n grote berg in Afrika leek mij, na enige twijfel, een supermooi avontuur om te gaan beleven. Daarnaast vind ik het realiseren van een veilige speeltuin op het terrein van SEIN te Cruquius een mooi en goed haalbaar initiatief, waar veel kinderen plezier aan zullen hebben. Daarom heb ik besloten om mij in te zetten voor de realisatie van deze speeltuin en de uitdaging aan te gaan om de top van de Kilimanjaro te gaan bereiken.

Hallo! Ik ben Mathias en toen ik werd uitgenodigd voor deze reis werd ik meteen enthousiast, zeker omdat er zo’n mooi initiatief achter zit, dat kinderen gewoon met elkaar kunnen spelen, net als alle andere kinderen.

Mijn naam is Menno Kragtwijk. Mijn motivatie om de Kilimanjaro te beklimmen is dat ik het een mooi initiatief vind. Ook om de bewoners met een beperking een mooi leven te geven waarin ze fijn kunnen spelen met iedereen!

Is gewoon handig met servers en internet.