Matoke Tours - De Afrika beleving Matoke Tours, dé Afrika beleving! Wij zijn de kwalitatieve reisspecialist voor bijzondere Afrika reizen (Oeganda, Tanzania, Zanzibar, Madagascar, Mauritius Malawi, Zambia en Rwanda). Kleinschaligheid, kwaliteit, service en persoonlijk contact staan bij Matoke Tours op nummer één. Wij houden kantoor in Nederland én in Afrika.

https://www.matoketours.nl/

 

Meerwinkel Meerwinkel is een modern en goed georganiseerd kringloopwarenhuis. De opbrengst van verkochte spullen wordt onder andere ingezet voor de ontwikkeling van onze medewerkers en het creëren van werkplekken voor mensen die anders niet zo snel een baan kunnen vinden. Groei en mens staan centraal. Bij ons werken ruim 29 participatiemedewerkers en 40 vrijwilligers.

http://www.meerwinkel.nl/

Greenspot Groenspecialisten zorgen al sinds 1992 voor de mooiste tuinen in de regio Haarlemmermeer en omstreken. Met specialisaties in boomverzorging en dak- en geveltuinen zorgen onze hoveniers voor een compleet aanbod in tuinaanleg, verzorging en onderhoud. Wij helpen ook u graag met het ontwerp, het (her)aanleggen en natuurlijk het periodiek onderhoud van uw tuin.

Greenspot werkt in opdracht van particulieren maar ook voor (semi-)overheidsinstellingen, bedrijven, VVE’s en zorginstellingen.

https://www.greenspottuin.nl/